Om os

Delendorff

Hvad enten I som organisation står over for en stor transformation, udvikling af en ny strategi eller har brug for et medarbejder- eller ledelsesudviklingsforløb, står vi klar med rådgivning baseret på den nyeste forskning og teori på området.

Med andre ord giver vores forskellige kompetencer og brede erfaring fra private- og offentlige organisationer os muligheden for at sammensætte lige præcis det hold, som kan løse opgaven i din virksomhed. 

Du kan læse mere om team Delendorff nedenfor. 

 

Jacob Høj Jørgensen

Ejer af Delendorff, Chefkonsulent
M.Sc.(Econ.), Ph.D.

At være rådgiver drevet af nysgerrighed og resultater er for mig det tætteste jeg kommer på at kunne sætte lighedstegn mellem hobby og arbejde. Ønsket om mærkbare forandringer er for mig brændstof for en vedvarende insisteren på at lykkes og en tillid til at det sker, når engagement og viljen til handling er til stede. Mit mål er altid at vi træder ind i et tillidsfuldt, nysgerrigt og resultatorienteret rum – sammen. Dette hvad enten opgaven løses i et ministerie, i en bank, hos en skoproducent, på et hospital eller hos direktionen i en kommune. Det tillidsfulde rum er forudsætningen for at komme fremad, og med på rejsen er altid blikket for hvordan jeres rejse fortsætter når vores del af opgaveløsningen er afsluttet.”

Jacob er sparringspartner, rådgiver og facilitator i udviklingsprocesser – fra konceptudvikling til implementering og lancering. Han har erhvervet sig en gennemgående forståelse for processer gennem mange års erfaring og forskning. Derudover er han tæt tilknyttet flere universiteter som ekstern lektor, og publicerer løbende artikler i internationale videnskabelige tidsskrifter.

Når der holdes fri står den på presset druesaft – nogle kalder det ”vin”, hygge med børnene og en løbetur.